Tuesday, November 24, 2009

R: Nu skal der ryddes op

I udsendelsen Operation X på TV2 tirsdag aften fremkommer der flere påstande om korruption, overbetaling, inhabilitet og underbetaling af håndværkere i forbindelse med driftspartnerskabsaftale mellem en tegnestue og Københavns Ejendomme om renovering af skoler i København.

Hvis bare én af påstandene er korrekte, er der tale om en meget alvorlig sag, og nu må der ryddes op og tages et ansvar.

Katrina Feilberg, medlem af Borgerrepræsentationen for Radikale Venstre, siger: ”Vi har tidligere set i Københavns Kommune, at pengene er blevet forvaltet dårlig med store underskud til følge, og det må IKKE ske, at borgernes penge ryger i de forkerte lommer, eller der kan opstå tvivl om habilitet og overforbrug.

Københavns Ejendomme er en meget stor og vigtig enhed i Københavns Kommune, og nu må der simpelthen ryddes op. Pia Allerslev (V) må tage arbejdshandskerne på, og så skal Københavns Ejendomme gåes efter i sømmene”.

Det Radikale Venstre vil følge op på Pia Allerslevs udmelding om en undersøgelse af påstandene og tage sagen op i Kultur- og Fritidsudvalget på førstkommende møde.

Yderligere kommentarer: Kulturordfører Katrina Feilberg, 60 10 10 18

No comments: