Friday, October 30, 2009

Fodboldbaner efterlyses på Nørrebro

Selvfølgelig skal Nørrebros eneste fodboldklub, Nørrebro United have en bane at spille på – også når Metrobyggeriet går i gang til næste år.

Nørrebro United gør et stort arbejde på Nørrebro, og rigtig mange børn og unge har fundet vejen til klubben. Der er skabt en rigtig god ånd i klubben med mange frivillige og masser af træning og kampe. Det skal ikke ødelægges. Derfor skal vi se, om vi kan finde en løsning, så asfaltarealet i Nørrebro Parken, som er reserveret til metrobyggeriet, kan omdannes til en kunstkræsbane, og Metroselskabet kan få et alternativt areal, f.eks. ved den gamle benzintank mod Nørrebrogade.

Jeg håber også på, at der kommer en kunstgræsbane i Hans Tavsens Park. Kommunen har netop indgået en aftale med B93 om at forsøge at skaffe finansiering til at bygge banen. Men jeg mener også, at så længe kommunen har aktier i den bane, så skal den naturligvis skal være åben for alle klubber, der vil spille på den – det gælder også Nørrebro United. Det gav jeg også udtryk for, da sagen var på i Kultur- og Fritidsudvalget den 1. oktober.


Katrina Feilberg, medl. af BR (RV), kultur- og idrætsordfører
Hildursgade 3, 1. tv.
2100 Kbh. Ø

No comments: